The Machinist (2004) Maşinistul

Trevor Reznik, un lucrător la o fabrică, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronică a dus la o deteriorare îngrozitoare a sănătăţii sale fizice şi mentale.

Din cauza înfăţişării lui Trevor, colegii de munca se îndepărtează şi se întorc împotriva sa, după ce acesta este implicat într-un accident în atelier, în urma căruia un om îşi pierde un braţ. Trevor este învinuit de accident. Devenit o primejdie pentru sine şi pentru ceilalţi, trebuie să fie îndepărtat.

Ruşinea lui Trevor se transformă în suspiciune, apoi în paranoia, atunci când începe să simtă că restul colegilor conspiră la concedierea sa… şi poate la ceva mult mai rău. Întâi găseşte mesaje stranii în apartamentul său. Apoi află că bărbatul misterios văzut în preajma accidentului nu există.
Fac aceste enigme parte dintr-un complot menit să-l înnebunească pe Trevor? Sau este oboseala care îl lasă fără pic de judecată?

Hotărât să găsească răspunsuri, Trevor cercetează întâmplările ciudate care îi transformă lumea într-un coşmar perpetuu. Dar cu cât va afla mai multe, cu atât va dori să ştie mai puţine.

One comment on “The Machinist (2004) Maşinistul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s