Bewitched (2005) Ce vrăji a mai făcut nevasta mea

In comedia romantica produsa de Columbia Pictures, Ce vraji a mai facut nevasta mea, distributia de exceptie cuprinzand staruri de prima marime ca Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine si Michael Caine creaza o versiune filmica plina de farmec a unuia dintre cele mai memorabile si mai iubite seriale de televiziune.

Regia apartine Norei Ephron, care este si co-scenarista alaturi de Delia Ephron, pentru producatorii Douglas Wick, Lucy Fisher, Penny Marshall si Nora Ephron.

In San Fernando Valley din California, Isabel (Nicole Kidman) incearca sa se reinventeze pe sine. Vrajitoarea naiva si buna, este hotarata sa renunte la puterile ei supranaturale si sa duca o viata „normala”.

In acelasi timp, in alta parte a orasului, Jack Wyatt (Will Ferrell) un actor impozant si fermecator, incearca sa isi reinventeze cariera. Este atras de o versiune actualizata a serialului de comedie din anii 1960, „Ce vraji a mai facut nevasta mea”, regandita pentru el oferindu-i posibilitatea de a-l interpreta pe pamanteanul de rand de rand, Darrin.

One comment on “Bewitched (2005) Ce vrăji a mai făcut nevasta mea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s