Shaolin Soccer (2001) Fotbal Shaolin

Fotbal ShaolinIn naravasul joc de “Fotbal Shaolin” , jucatorii nu se vor da inapoi de la nimic pentru a marca…buna dispozitie. Imbina artele martiale cu comedia de buna calitate si cu adrenalina competitiilor de sport.

Campionul Fung (Ng Man-tat) este un jucator atat de bun incat a fost numit “Picior de aur”. Insa, cand pierde Campionatul national Chinez ratand un gol, fanii maniosi ii rup picioarele. 20 de ani mai tarziu, Fung cara echipamentul pentru echipa fostului sau coleg Hung (Patrick Tse), “Echipa afurisita”.

Cand Fung este concediat, se intalneste cu Sing (Stephen Chow), un calugar de la celebrul Templu Shaolin, deprins cu maiestria artelor martiale si un “Puternic picior de fier”. Din pacate, in China moderna, exista putine modalitati pentru un calugar de a face bani, asa ca Sing duce o viata saracacioasa cautand prin gunoaie. Sing viseaza la o viata shaolin, in care Kung Fu este folosit pentru a rezolva orice problema, cat de mica. Cand Fung vede ca Sing a reusit sa prinda o banda de criminali folosind numai o minge de fotbal, ii vine idea stralucita de a forma o echipa de fotbal Shaolin.

One comment on “Shaolin Soccer (2001) Fotbal Shaolin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s