We Bought a Zoo (2011) Avem un zoo!

Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, şi-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului.
Un văduv îşi ia copiii şi se mută la ţară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariţie. El decide să renoveze şi să redeschidă grădina zoologică în amintirea soţiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin ştie că soţia sa ar fi fost încântată de idee şi ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin şi de cei doi copii ai săi, Dylan şi Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini şi de doi angajaţi foarte energici. Împreună, ei vor recondiţiona Rosemoor Animal Park.

One comment on “We Bought a Zoo (2011) Avem un zoo!

  1. alina / Am gasit persoane, intr-un forum oaaercre, a caror opinie nu coincidea cu a noastra. Ba mai mult, fanii lui Damon(fiind intr-un numar discret de mic) erau criticati si trecuti prin razatoare cum isi permit ei sa laude un personaj negativ. N-am intrat in discutie, dar m-am simtit ofensata si, totodata, nu mi-a venit sa cred ca Damon este antipatic multor pers, cand mie mi s-a parut un vampir curajos si vrednic de a iubi omul, desi nu vrea sa recunoasca. Ca sa nu mai vorbim de iubirea sa pt Elena. In cateva episoade, am vazut ca e in stare sa-si dea si viata pentru ea.Ma bucur sa vad ca sunteti d’acord cu mine, in caz contrar, aveam sa cred ca sunt o ciudata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s