Cum a devenit Iisus un Christos: Anii Ascunsi (2006)

Dr. Miceal Ledwith, L.Ph., L.D., D.D., LL.D, este un fost membru distins al Comisiei Teologice Internaţionale timp de 17 ani, este deci, un fost om de la varful ierarhiei Bisericii Catolice, preot catolic, profesor de teologie si presedinte de colegiu teologic pentru mai mult de 25 de ani in Irlanda, deci unul dintre cei mai distinsi catolici din lume, care se “converteste” la invataturile “Şcolii de Înțelepciune Străveche a lui Ramtha” , fiind un membru foarte vechi al acestei scoli. Miceal Ledwith mulţumeşte cu recunoştinţă pentru anii de învăţătură, inspiraţie şi bogată înţelepciune de la învăţătorul lui, Ramtha cel Iluminat, care continuă să-i influenţeze în mod profund înţelegerea miilor de surse istorice legate de alte noţiuni înţelepte fundamentale, privind ceea ce este necesar ca să devii un Christos.
Asadar, va prezentam o alta verisune a interpretarii textelor Bibliei, venita din partea unui individ care zeci de ani a trait indoctrinat in viziunea catolica, este un foarte bun cunoscator al Bibliei (ni se pare si normal) si care face o pledoarie mai de bun simt referitoare la crestinism, Iisus, Biblie, samd.
Documentarul nu este nou si chiar a circulat pe net o buna bucata de timp, insa noua ne-a scapat prezentarea mai pe larg a acestui film. De curand am observat ca partea a 2-a a filmului disparuse de pe net, asa ca am profitat si de acest aspect si de faptul ca este Pastele duminica, sa vi-l prezentam. Sursa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s