The Ant Bully (2006) Lucas, Spaima furnicilor

Sãrmanul Lucas Nickel (Zach Tyler Eisen), în vârstã de 10 ani, nu se poate adapta deloc.
Recent mutat într-un nou oras împreunã cu familia lui, el nu si-a fãcut nici mãcar un singur prieten. El nu are parte decât de supãrare din partea surorii sale adolescente, Tiffany (Allison Mack), iar cea mai mare parte a atentie pãrintilor (Cheri Oteri si Larry Miller) este îndreptatã în altã parte, ei fiind sunt ocupati cu planurile pentru marea excursie de la sfârsit de sãptãmânã care va avea loc la Puerto Vallarta.

Între timp, iubitoarea dar cam ciudata lui bunicã Mommo (Lily Tomlin) îsi petrece tot timpul încercând sã protejeze familia de acei extraterestrii din spatiu despre care ea citeste în revistele de bãcãnie.

Pentru a face lucrurile si mai rele, Lucas a devenit tinta numãrul unu pentru bãtãusul cartierului Steve, care nu iroseste niciodatã vreo sansã de a-l împinge de colo-colo.

În schimb, lui Lucas îi place foarte mult sã distrugã musuroaiele de furnici care se gãsesc în curtea sa – îndreptându-si toatã frustrarea cãtre aceste ridicãturi de pãmânt si cãtre mici lor locuitori prin lovirea lor, strivindu-i sau udându-i cu furtunul de apã din grãdinã.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s