I Still Know What You Did Last Summer (1998) N-am uitat ce-ai făcut astă-vară

Ştiu ce ai făcut astă-vară a fost unul dintre filmele horror responsabile pentru consacrarea genului în anii ’90, scenaristul Kevin Williamson devenind proverbial prin operele sale violente şi ciudate. N-am uitat ce ai făcut astă-vară este o continuare a horrorului din 1997.
La numai un an după vara de coşmar în care nu făcuse decât să încerce să supravieţuiască seriei de asasinate căreia i-au căzut victime prietenii ei, Julie James (Jennifer Love Hewitt) se simte tot mai aproape de soarta lor dramatică.
Odată cu plecarea la facultate, la Boston, Julie speră să depăşească momentele tragice prin care trecuse, însă lucrurile au mers tot mai prost. Coşmarurilor foarte dese şi nesiguranţei în privinţa morţii torţionarului ei, căruia nu i se găsise cadavrul, li s-a adăugat şi deteriorarea rapidă a relaţiei ei cu Ray Bronson (Freddie Prinze Jr.), iubitul ei din liceu. Lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă când colega ei de cameră, Karla Wilson (Brandy), câştigă o vacanţă gratuită pentru patru persoane în Bahamas, de 4 iulie, la chiar un an de la începutul coşmarului trăit de Julie.

 

One comment on “I Still Know What You Did Last Summer (1998) N-am uitat ce-ai făcut astă-vară

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s