The Punisher (2004) Justiţiarul

Rãzbunãtorul de neoprit al colectiei Marvel, JUSTITIARUL, apare în fortã pe marele ecran într-un nou film de actiune care prezintã un incomparabil erou de benzi desenate. Justitiarul aduce în cinematografie unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate The Punisher publicate de Marvel si un personaj de proiectie a cãrui popularitate o egaleazã pe cea ale altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man si The Fantastic Four.

Justitiarul trãieste în lumea pe care o cunoastem cu totii, o lume întunecatã de rãzboi, crimã, cruzime si nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge rãul cu care se întâlneste- doar inteligenta lui incredibilã, anii de experientã în luptã si, mai presus de toate hotãrârea de fier pentru a-i rãzbuna pe cei nedreptãtiti de rãii societãtii. O poveste curajoasã a rãzbunãrii si a izbãvirii, Justitiarul este acel element rar- o operã de divertisment care se adreseazã cu fortã timpurilor sale.

Justitiarul marcheazã debutul regizoral al lui Jonathan Hensleigh, scenarist renumit al genului productiilor de mare succes The Rock, Armageddon si Die Hard: With a Vengeance. Scenariul filmului a fost scris de Hensleigh si de Michael France (Cliffhanger, The Hulk). Tom Jane (Dreamcatcher, 61*, Deep Blue Sea) interpreteazã rolul lui Frank Castle, Justitiarul, disputându-se cu superstarul John Travolta (Pulp Fiction, Face/Off), în rolul personajului negativ redutabil, Howard Saint. Din distributie mai fac parte Rebecca Romijn-Stamos (X-Men, X-2: X-Men United) în rolul Joan, o femeie care îsi revine dupã un trecut cu probleme; Laura Harring (Mulholland Drive) în rolul sotiei rãzbunãtoare a lui Howard Saint, Livia; si Samantha Mathis (American Psycho) în rolul sotiei lui Castle, Maria. Filmul este produs de Avi Arad directorul lui Marvel Studios (The Hulk, Spider-Man, X-Men) si de producãtorul Gale Ann Hurd (The Hulk, Aliens, Terminator 2).

One comment on “The Punisher (2004) Justiţiarul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s