Repli-Kate (2002) Repli-Kate

Comedia Repli-Kate, realizatã de producãtorii succesului de box-office American Pie, porneste de la un scenariu plin de umor si energie si va fi lansat în cinematografe de Mediapro Pictures, începînd de vineri, 13 mai.

Clonarea – o temã controversatã si mereu în atentia oamenilor si situatiile cu final neasteptat te fac sã te prãpãdesti de râs pe tot parcursul filmului regizat de Frank Logo, care îi reuneste în distributie pe Ali Landry (Felicity), Eugene Levy (American Pie I si II), Kurt Fuller (Scary Movie).

Studentul Max o cloneazã – din gresealã! – pe Kate, frumoasa jurnalistã care realizeazã un reportaj despre ultima descoperire geneticã a profesorului Jonas. La îndemnul prietenului sãu trãsnit, Henry, Max se hotãrãste sã profite de situatie, încercând în secret sã o învete pe clona – care habar nu are pe ce lume se aflã – sã se poarte ca un bãiat: sã fie dependentã de bere, sã îi placã fotbalul si sã nu rateze o petrecere „fãrã prejudecãti” sub nici o formã. Inevitabil, toti bãietii din campus vor fi înnebuniti dupã ea. Cel mai „prins” se dovedeste a fi însã Max, care se îndrãgosteste de adevãrata jurnalistã. Cele douã Kate se vor întâlni, evident, în cel mai nepotrivit moment, exact înainte de demonstratia profesorului Jonas în fata investitorilor si a celorlalti academicieni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s