Stuck On You (2003) Lipit de tine

FRATII LIPITI DIN NASTERE…
TIN APROAPE SI LA BINE SI LA RAU.
Bob si Walt Tenor sunt doi frati nedespãrtiti – la propriu, deoarece sunt siamezi. Legãtura lor specialã duce la complicatii serioase atunci când Walt se hotãrãste sã devinã actor si trebuie sã-si convingã fratele sã fie de acord cu alegerea sa.

Bob (Matt Damon) si Walt (Greg Kinnear) exceleazã în sport si sunt mândrii posesori ai unui fast-food, unde lucreazã si ei, mânuind grãtarul cu o vitezã uluitoare. Când Walt e cuprins de pasiunea pentru actorie, el îi cere lui Bob sã-si respecte promisiunea din copilãrie ca nici unul dintre ei sã nu stea în calea realizãrii dorintelor celuilalt.

Cei doi frati ajung la Hollywood, unde se împrietenesc rapid cu vecina lor cea sexy, April (interpretatã de Eva Mendes). Aceasta îi face cunostintã lui Walt cu un impresar, Morty O’Reilly (interpretat de Seymour Cassel), care îi propune lui Walt un rol într-un film porno.

Lucrurile se îmbunãtãtesc pentru cei doi frati când o întâlnesc pe celebra Cher, care îi oferã lui Walt rolul secundar din serialul TV în care ea juca împotriva vointei ei. Însã, în loc sã compromitã serialul, asa cum îsi dorea Cher, Walt are mare succes si cei doi frati devin celebri peste noapte. Aventura de-abia acum începe, deoarece Bob se îndrãgosteste de o mai veche cunostintã, o femeie cu care coresponda pe Internet si cei doi frati iau o decizie care le va schimba viata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s