Blow (2001) Visul alb

Din 1970, doar in cativa ani, cocaina pulbere s-a transformat dintr-un drog relativ necunoscut intr-o afacere internationala de multe miliarde.
Multa lume cunostea faptul ca in spatele valului de popularitate al acestui drog erau cartelurile columbiene hotarate sa faca bani. Dar ceea ce nu stiau cei mai multi oameni era faptul ca acei capi ai mafiei columbiene aveau o legatura americana care facea ca totul sa devina posibil : George Jung, un baiat dintr-un mic orasel care a decis sa urmeze visul american dar in felul lui – devenind primul american care importa pe scara larga cocaina in America ajungand in scurt timp sa se scalde in bani. Dar orice ar fi facut, el nu a putut niciodata sa obtina singurul lucru pe care il dorea cu adevarat: o dragoste numai pentru el.
,,Visul Alb’’ dezvaluie povestea fascinanta a lui George Jung – urcusul si caderea – despre felul in care acesta si-a folosit si ultima picatura de ingeniozitate, ambitie si curaj doar pentru a-si vedea toate visurile innecate in lacomie.

One comment on “Blow (2001) Visul alb

  1. :)frumos vis.n-am vazut filmul. o sa-l caut.da, Tarkovsky avea taenlt. pacat ca era cam deprimat. cum te poate trage-n jos un fleac, asa.altfel,prob regizorii romani nu-l pot suferi.:)cei contemporani, mai ales. in cel mai bun caz, ei pot doar freca niste fructe de plastic din niste fructiere. ca-s prin bricostore sau biroul vreunui politai de 2 bani.:)nu inteleg de ce nu merg direct la sursa, cum se spune. de ce nu-si baga mana-n chiloti, in loc sa frece niste plastic.sau..poate tocmai asta e. freaca niste plastic, pt ca nu-si pot baga mana-n chiloti, desi ar vrea.anyway, sunt fooooarte slabi, regizorii romani. evident, exista si cateva exceptii. foarte slab, noul val din cinemaul romanesc. in frunte cu taticul lor, care se intereseaza de criminali in serie. deci sa intelegem ca ne spune ca-i un criminal in serie? ca asa zicea, sa vorbim despre ce stim. ok, pas d’probleme.crizele sunt bune. sunt necesare, altfel nu am progresa.daca cinemaul romanesc e acum in criza, inseamna ca mai incolo vom avea un val super.:)pt ca avem oameni cu mult potential, noi, romanii.Ioana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s