Forces of Nature (1999) Furtuna, peripetii si… dragoste

Ben Holmes (Ben Affleck) are la dispozitie doua zile pentru a ajunge din New York in Savannah, la propria sa nunta. El crede ca si-a gasit jumatatea si vrea sa se casatoreasca cu Bridget (Maura Tierney). Numai ca, in drumul sau intalneste o tanara excentrica, Sarah (Sandra Bullock) care isi face intrarea in viata lui in picaj (la propriu). Din acest moment, nimic nu mai este sigur in viata lui Ben si pana si conditiile atmosferice ii sunt de-a dreptul potrivnice.
Primul pas cu stangul are loc in momentul in care avionul in care se afla cei doi rateaza decolarea. Apoi ii salveaza viata lui Sarah, si se alege totodata cu un tovaras de calatorie pe cinste. Evenimentele care urmeaza depasesc insa toate asteptarile lui Ben caci el se va trezi arestat, apoi va ramane fara haine, trenul in care se va urca va deraia si, unde mai pui ca incet-incet isi va da seama ca se simte tot mai atras de tanara sa partenera caruia nici el nu-i e indiferent.
Unul dintre cele mai dificile momente este insa acela in care Ben are sentimentul ca oamenii si fortele naturii si-au dat mana pentru a-l impiedica sa ajunga la marea ceremonie. Sa fie oare toate acestea un semn din care Ben sa inteleaga ca nu face alegerea potrivita?
Filmul este o comedie romantica in care se dovedeste ca cea mai devastatoare forta a naturii este pana la urma…dragostea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s