Starsky & Hutch (2004) Politisti fara maniere

Detectivul David Starsky (BEN STILLER) este cel mai devotat politist sub acoperire din citi s-au pomenit prin Bay City, California. E un maniac al meseriei. Cind e de serviciu, nu poate scapa nici o crima nepedepsita. Si culmea, el e tot timpul de serviciu. Asta e partea cea buna, pentru ca seamana cu mamica lui, o politista care, la vremea ei, a bagat groaza in infractorii din Bay City si care a devenit cu vremea un soi de legenda. Dar, in timp ce mama lui, politista, a avut un singur partener de-a lugul intregii cariere, fiul isi schimba partenerii ca si tricourile.

Detectivul Ken „Hutch” Hutchinson (OWEN WILSON) are problemele lui. E un bun politist, are fler, dar se grabeste prea tare si uneori, cam da in bara. Are insticte excelente, dar trebuie putin domolit pentru a ramine de partea cea dreapta a legii.
Capitanul de politie Dobey (FRED WILLIAMSON) care a ajuns la disperare, gaseste solutia perfecta pentru cele doua mari probleme de care sufera: formeaza o echipa din Starsky si Hutch si le da drumul pe strada impreuna.

Inca din prima zi cind nefericita si noua echipa de politisti isi cauta de treaba pe strazile din Bay City, apare si un mort plutitor pe coasta golfului. Cu ajutorul unui „informator –dinamita” racolat de Hutch – Huggy Bear (SNOOP DOGG)-cei doi incep sa dezvaluie misterul crimei. Investigind primele indicii, cei doi le intilnesc pe Stacy (CARMEN ELECTRA) si Holly (AMY SMART), doua majorete din Bay Citz care sunt mai mult decit fericite sa ii ajute pe cei doi, in oricare privinta si-ar manifesta ei dorinta.

Toate drumurile duc spre Reese Feldman (VINCE VAUGHN), un om de afaceri bogat, dar Starsky si Hutch nu au suficiente probe impotriva lui. Felman planuieste sa dea lovitura vietii lui tocmai acum, astfel ca pune la punct planul celei mai mari afaceri cu droguri din cariera lui.
Cei doi politisti isi vor folosi toate abilitatile de care dispun, ce au invatat la scoala si ce au prins de pe strada, pentru a rezolva o crima si a pune criminalul la „pastrare”. Pentru ca, asa cum ii place lui David Starsky sa spuna: „In Bay City, atunci cind calci pe bec, ouale tale imi apartin!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s