Road Trip (2000) O escapada super

REGULILE TRADĂRII:

Cand ai o relatie sigura – un angajament serios – sa faci sex cu altcineva…
Nu inseli pe nimeni daca te afli in cu totul alta parte.
Nu este gresit daca esti prea pierdut ca sa ti-o amintesti, pentru ca daca nu poti sa-ti aduci aminte, atunci niciodata nu s-a intamplat cu adevarat.
Nu faci un lucru rau daca esti cu doua persoane in acelasi timp pentru ca ele se neutralizeaza una pe cealalalta.
Dar in mod cert este o tradare daca inregistrezi ceea ce s-a intamplat si cineva, accidental, trimete caseta prietenei tale.
Tocmai acest lucru i s-a intamplat lui Josh – spre oroarea lui.
Descoperind gresala, Josh ii trage dupa sine pe doi dintre prietenii lui de colegiu – si un coleg nu prea simpatic care intamplator este proprietarul masinii – intr-o SUPER escapada de 1800 mile pornind din Ithaca, New York la Austin (nu Boston), Texas pentru a-si salva romantica relatie.
Regizorul si totodata scenarisul Todd Phillips comenta “Am vrut sa cream niste personaje haioase si sa le ‘punem’ pe sosea. Odata ce am avut un motiv serios pentru ca sa le dam drumul, am putut in fapt sa realizam orice… sa le punem in diferite situatii si sa vedem cum reactioneaza. Intr-o excursie pe sosea se pot intampla multe…deci este o comedie cu resurse nelimitate…”
Breckin Meyer (Josh) vorbeste despre personajul pe care-l interpreteaza: “Josh este acel individ care se simte la adapost avand o relatie stabila cu aceeasi fata de cand avea cinci ani. Este aproape ca si cand ar fi trait toata viata intr-un fel de cutie dar in final cineva deschide cutia…si exista aceasta reala hot girl… “.
E.L. interpretat de Seann William Scott este cel mai bun prieten al lui Josh si il insoteste pe acesta in escapada. Rubin (Paulo Costanzo) este creierul grupului. Cei trei au totusi nevoie de o masina. Singurul pe care-l cunosc si care are o masina este Kyle (DJ Qualls) deci el si masina lui completeaza grupul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s