S.W.A.T. (2003) S.W.A.T. – Trupe de Elita

CHIAR SI POLITISTII FORMEAZA 911.
Ei sunt cei mai buni dintre cei buni, elita trupelor de politie.
Si au fost recrutati pentru cea mai periculoasã misiune din cariera lor.

Inspirat din celebrul serial de televiziune din anii ’70, explozivul thriller de actiune are ca actori principali pe Samuel. L. Jackson si Colin Farrell, este produs de Neal H. Moritz, regizat de Clark Johnson si prezintã o distributie de ansamblu care îi include pe Michelle Rodriguez, James Todd Smith (alias LL Cool J), Brian Van Holt, Jeremy Renner, Josh Charles si Olivier Martinez.

Farrell îl interpreteazã pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alãturi de partenerul sãu Brian Gamble (Renner) este eliminat din echipã în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei actiuni cu luare de ostateci. Dezgustat, Gamble îsi dã demisia, dar meseria de politist este pentru Street viata lui si este de acord sã fie degradat, sperând sã aibã într-o zi sansa de a se reabilita si de a purta încã o datã privilegiata uniformã S.W.A.T.

Street are acea sansã în momentul în care comandantul Dan „Hondo” Harrelson (Jackson) este desemnat sã recruteze si sã antreneze cinci politisti de prim rang pentru noua trupã S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics Team – Trupa Specialã de Arme si Tacticã). Ceilalti membri ai noii echipe pe care Hondo îi recruteazã sunt Deacon „Deke” Kaye (James Todd Smith alias LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez), Michael Boxer (Brian Van Holt) si T.J. McCabe (Josh Charles).

Dupã sãptãmâni de antrenament fizic solicitant, noua echipã S.W.AT. este rapid implicatã în actiune când un celebru lord al drogurilor Alex Montel (Olivier Martinez) oferã cu obrãznicie 100 de milioane $ recompensã oricui îl poate elibera din custodia politiei. În timp ce escorteazã aceastã „persoanã importantã” în afara Los Angeles-ului si în mâinile agentilor federali, sunt urmãriti de o bandã de mercenari bine înarmatã.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s