Seeking Justice (2011) Justiţie pe cont propriu

Seeking Justice (2011) Justiţie pe cont propriuWill Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viaţa lor liniştită, cu concerte, barbeque în grădina casei şi, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de şah cu directorul şcolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, când Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiţii.

Bătută şi violată, Laura e acum inconştientă în spital. În timp ce aşteaptă cu înfrigurare orice semn de îmbunătăţire a situaţiei ei, Will e abordat de un individ foarte prezentabil (Guy Pierce), care îi face oferta de a-şi găsi dreptatea imediat, fără a mai trece prin chinurile şi suferinţele unui proces. Will trebuie să decidă pe loc, aşa că nu stă pe gânduri şi acceptă să intre într-o organizaţie de justiţiari pe cont propriu, ale căror acţiuni sunt pe cât de periculoase, pe atât de înfricoşătoare.

JUSTIŢIE PE CONT PROPRIU îi are în fruntea distribuţiei pe Nicolas Cage, January Jones (“Mad Men”), Guy Pearce (“Hurt Locker”, “The Road”, “Memento”), Harold Perrineau (“Lost”, “28 Weeks Later”) şi Jennifer Carpenter (“Dexter”, “The Exorcism of Emily Rose”.). Regia îi aparţine lui Roger Donaldson (“The Bank Job”, “World’s Fastest Indian”, “Thirteen Days”), după un scenariu original de Robert Tannen. Producătorii filmului sunt James Stern (“An Education”) şi Ram Bergman (“Brothers Bloom”, “Brick”)de la Endgame Entertainment, şi Tobey Maguire şi Jenno Topping, de la Maguire Entertainment.
video

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s