Courage the Cowardly Dog (1999) – Serial TV

Courage the Cowardly Dog (1999) Un serial de desene animate american nominalizat la Premiile Oscar, creat de John R. Dilworth, care a regizat fiecare episod. Personajele principale sun Curaj, stapana sa Muriel Traista si Eustache Traista – care locuiesc intr-o ferma din mijlocul orasului Nicaieri din Kansas. In multe episoade, Curaj o salveaza pe Muriel de monstri sau raufacatori care ii vor raul. Curaj cainele cel fricos s-a difuzat pentru prima data la TV pe 20 noiembrie 1999. Serialul a avut 4 sezoane fiecare cu cate 13 episoade plus un pilot.

Sezonul 1

Sezon 1, episod 1: A Night at the Katz Motel/Cajun Granny Stew
Sezon 1, episod 2: The Shadow of Courage/Dr. Le Quack
Sezon 1, episod 3: Courage Meets Bigfoot/Hothead
Sezon 1, episod 4: The Demon in the Mattress/Freaky Fred
Sezon 1, episod 5: Night of the Weremole/Mother’s Day
Sezon 1, episod 6: The Duck Brothers/Shirley the Medium
Sezon 1, episod 7: King Ramses’ Curse/The Clutching Foot
Sezon 1, episod 8: The Hunchback of Nowhere/The Gods Must Be Goosey
Sezon 1, episod 9: Queen of the Black Puddle/Everyone Wants to Direct
Sezon 1, episod 10: The Snowman Cometh/The Precious, Wonderful, Adorable, Loveable Duckling
Sezon 1, episod 11: Heads of Beef/Klub Katz
Sezon 1, episod 12: Revenge of the Chicken from Outer Space/Journey to the Center of Nowhere
Sezon 1, episod 13: Little Muriel/The Great Fusilli

Sezonul 2

Sezon 2, episod 14: The Magic Tree of Nowhere/Robot Randy
Sezon 2, episod 15: The Curse of Shirley/Courage in the Big Stinkin’ City
Sezon 2, episod 16: Family Business/1000 Years of Courage
Sezon 2, episod 17: Courage Meets the Mummy/Invisible Muriel
Sezon 2, episod 18: Human Habitrail/Mission to the Sun
Sezon 2, episod 19: Katz Kandy/Courage the Fly
Sezon 2, episod 20: Nowhere TV/Mega Muriel the Magnificent
Sezon 2, episod 21: Bad Hair Day/Forbidden Hat of Gold
Sezon 2, episod 22: Serpent of Evil River/The Transplant
Sezon 2, episod 23: Car, Broke, Phone Yes/Cowboy Courage
Sezon 2, episod 24: Evil Weevil/McPhearson Phantom
Sezon 2, episod 25: The House of Discontent/The Sand Whale Strikes
Sezon 2, episod 26: The Tower of Dr. Zalost

Sezonul 3

Sezon 3, episod 1: Muriel Meets Her Match/Courage vs. Mecha-Courage
Sezon 3, episod 2: Campsite of Terror/Record Deal
Sezon 3, episod 3: Stormy Weather/The Sandman Sleeps
Sezon 3, episod 4: Hard Drive Courage/The Ride of the Valkyries
Sezon 3, episod 5: Scuba-Scuba Doo/Conway the Contaminationist
Sezon 3, episod 6: Katz Under the Sea/Curtain of Cruelty
Sezon 3, episod 7: Feast of the Bullfrogs/Tulip’s Worm
Sezon 3, episod 8: So in Louvre Are We Two/Night of the Scarecrow
Sezon 3, episod 9: Mondo Magic/Watch the Birdies
Sezon 3, episod 10: Fishy Business/Angry Nasty People
Sezon 3, episod 11: Dome of Doom/Snowman’s Revenge
Sezon 3, episod 12: The Quilt Club/Swindlin’ Wind
Sezon 3, episod 13: King of Flan/Courage Under the Volcano

Sezonul 4

Sezon 4, episod 1: A Beaver’s Tale/The Nutcracker
Sezon 4, episod 2: Rumpledkiltskin/Housecalls
Sezon 4, episod 3: Le Quack Balloon/The Windmill Vandals
Sezon 4, episod 4: The Uncommon Cold/Farmer-Hunter, Farmer-Hunted
Sezon 4, episod 5: Bride of Swamp Monster/Goat Pain
Sezon 4, episod 6: Muriel Blows Up/Profiles in Courage
Sezon 4, episod 7: The Mask
Sezon 4, episod 8: Squatting Tiger, Hidden Dog/Muted Muriel
Sezon 4, episod 9: Aqua-Farmer/Food of the Dragon
Sezon 4, episod 10: Last of the Starmakers/Son of the Chicken from Outer Space
Sezon 4, episod 11: Courageous Cure/Ball of Revenge
Sezon 4, episod 12: Cabaret Courage/Wrath of the Librarian
Sezon 4, episod 13: Remembrance of Courage Past/Perfect


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s