The Fast and the Furious 6 (2013) TRAILER

Fast & Furious 6 (2013) Furios şi iute 6ntr-o scenă din finalul celei de-a cincea părţi, Hobbs primeşte un dosar special din partea agentului Monica, cu privire la deturnarea unui convoi militar în Berlin. În dosar, Hoobs descoperă o fotografie recentă în care o vedem pe Leticia, prietena decedată a lui Dominic. Acest lucru dezvăluie faptul că ea a supravieţuit evenimentelor din Fast & Furious, care conduce la ideea unui posibil sequel. Vin Diesel şi producătorul seriei Neal H. Moritz sunt deja în curs de dezvoltare pentru filmul Fast Six, film ce va fi scris de Chris Morgan.

Directorul Justin Lin a declarat într-un interviu că intenţionează să îi aducă înapoi pe Vin Diesel, Paul Walker, Lucas Black, Eva Mendes, Dwayne Johnson şi Tyrese Gibson, precum şi pe ceilalţi, cum ar fi Thom Barry ca Agent Bilkins. Pe 24 iunie 2011, Vin Diesel a dezvăluit pe contul lui de Facebook că data de lansare pentru Fast Six este “Ziua Memorială” (24 mai), 2013.

.

.

.

48 comments on “The Fast and the Furious 6 (2013) TRAILER

  1. Mare e gradina Ta,Doamne,deschise largi ii sunt portile,dar multi PROSTI ii sar gardul……

    Impuscati-va desteptilor,sau macar invatati sa cititi….

  2. ba…..sunteti niste gunoaie cu saitul vostru de cacat……vai de pula voastra de retarzi idioti ziceti ca dati drumul la film in data de 24 iar voi???gunoaie ce sunteti bagamias cv in voi…..de distrusi ce sunteti…;)

    • ftatilor chiar atzi loato aiurea voi chiar sunteti prosti sau mamale voastre ca vau facut? nu vedeti data filmului?:(((((

  3. ba am vazut filmu de ce spui ca apare an mai nu sti nimi hecarule intrati pe alte pagini si osa vedeti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s