Baby’s Day Out (1994) Sunt plecat în oraş

Baby's Day Out (1994) O rapire cu buclucCe face un bebelus de numai noua luni cand se plictiseste? Porneste la plimbare. Cel putin asta face micutul Bink atunci cand nu mai poate suporta plictiseala. Evadeaza din patut, scapa de sub supravegherea adultilor si se taraste pana in strada. Din acest moment, pentru el incepe o aventura incredibila, uluitoare, iar pentru parintii lui incepe cosmarul.

Pentru a gasi interpretul ideal pentru rolul principal, producatorii si regizorul au cautat in toata America si in final i-au gasit pe gemenii Adam si Jacob Worton. Cand si-au facut aparitia la auditie, micutii nu au trebuit decat sa zambeasca juriului si sa chicoteasca de vreo doua ori ca sa obtina rolul. In timpul filmarilor, regizorul a fost nevoit la un moment dat sa petreaca o zi intreaga pe un brat de macara, incercand cu tot felul de jucarii si luminite sa-i faca pe gemeni sa se uite in sus. In unele scene au fost folositi bebelusi artificiali, creati de Rick Baker.
video

One comment on “Baby’s Day Out (1994) Sunt plecat în oraş

  1. THANK YOU SOOOOOOOOOO MUCH! Gonzalo is an amazing poerhgtaphor and a such a pleasure to work with. He made the best day of our life even more fun. He is a truly talented and CREATIVE poerhgtaphor with an amazing artistic touch to his photos.He captured even the smallest details of our wedding, the things that bring all those great memories back so vividly.If you are going to choose someone to capture an important event you can truly put your faith in Gonzalo to capture all the beautiful moments.Thank you Gonzalo again and again you are an amazing poerhgtaphor and a great person to be around.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s