Românii Au Talent Sezonul 3 Ep.2

images3Dupa ce au colindat ţara în lung şi în lat, cei doi prezentatori au show-ului ROMÂNII AU TALENT , împreună cu cei trei juraţi: Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre, s-au lăsat din nou surprinşi de ce sunt în stare să facă conaţionalii, care îşi merită renumele de “popor talentat”.

În Emisiunea trecuta am vazut toti pe tânărul de 21 de ani a luat ochii juriului şi întregii săli atunci când a transformat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT un cd în mai multe, apoi le-a adăugat culori pentru ca, la final, acestea să ajungă viniluri. “Ai fost magnific”, i-a spus Andi Moisescu, iar Nic a trecut în următoarea etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT cu voturi unanime.

O adevărată apariţie din sezonul al doilea al ROMÂNII AU TALENT, Lucian Isar, olteanul dansator din buric, s-a întors să îi dea replica lui Mihai Petre, de data aceasta cu un număr de folclor.

Potrivit pentru un trio alături de Gigel Frone şi Tudorel Popa, aşa cum bine a subliniat Andi, Lucian nu a reuşit nici de această dată să convingă juraţii să îi acorde o a doua şansă.

Nu la fel de norocos a fost însă Emil Dumitru din Caracal, care a interpretat melodia Sabrinei “Boys, boys, boys” în stil beatbox şi cu versuri adaptare proprie, urmată de un dans pe super-hitul “Gangnam style”.

Senzaţia serii de la ROMÂNII AU TALENT şi poate cel mai emoţionant moment al întregii emisiuni a fost cel oferit de Adrian Aron din Zalău, un tânăr de 14 ani, care a reuşit să impresioneze până la lacrimini întreaga sală, şi chiar a reuşit să-i smulgă o lacrimă şi temutului jurat Mihai Petre după ce a interpretat vocal şi la chitară o melodie compusă de tatăl său, medic militar aflat în misiune în Afganistan.

video

3 comments on “Românii Au Talent Sezonul 3 Ep.2

  1. Multumesc,in numele tuturor romanilor din afara tarii ca datorita voua putem urmarii acest important concurs “Romanii au talent”
    Mult succes in tot ce faceti….

  2. Aveti foarte mare dreptate si eu ca toti alti sunt din italia si nu pot vedea la timp toate stirile serilele etc. dar prin acest site ma pot bucura… Va multumesc din suflet si va ures foarte mult noroc cu acest site…Este foarte UTIL…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s