My Boss’s Daughter (2003) Amor cu fiica sefului meu

My Boss's Daughter (2003) Amor cu fiica sefului meuCe poate fi mai rãu decât sã lucrezi pentru un sef de cosmar? Poate doar sã te îndrãgostesti de irezistibila fiicã a aceluiasi patron greu de suportat…

Tânãrul director Tom Stansfield (Ashton Kutcher) încearcã din greu sã-l convingã pe Jack Taylor (Terence Stamp), seful sãu cel imoral si flusturatic, cã meritã sã fie avansat. Din nefericire, promovarea nu este singurul lucru pe care încearcã sã-l obtinã: Jack este captivat de ispititoarea Lisa (Tara Reid), care întâmplãtor este copilul rãsfãtat al domnului Taylor.

Pus în fata unei ocazii neasteptate, de a face muncã la domiciliu pentru domnul Taylor, Tom va încerca sã-si impresioneze seful cel greu de multumit, dar in acelasi timp se va mai strãdui si sã-i cucereascã fiica. Sau cel putin asta plãnuieste…Seara pe care si-o va petrece în casa directorului începe cu melodia de rãu augur a soneriei de la intrare, si se sfârseste cu o serie ilarã de dezastre, care nu fac decât sã se tinã lant. Dintr-odatã, Tom este confruntat cu o casã devastatã, dar si cu posibilitatea de a-si pierde nu numai mintile si slujba, dar si fata pe care o iubeste.
video

One comment on “My Boss’s Daughter (2003) Amor cu fiica sefului meu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s