Gambit (2012) Răzbunare cu stil

Gambit (2012) Răzbunare cu stilHarry Dean, un hoţ a cărui inventivitate ar face pe oricine invidios, a pus ochii pe o nepreţuită statuie, proprietatea lui Shahbandar, cel mai bogat om din lume. Pentru a-l ajuta la elaborarea ingeniosului plan, Harry îi cere ajutorul lui Nicole, o femeie superbă, care seamănă foarte bine cu soţia decedată a lui Shahbandar. Iniţial, Harry n-ar ezita s-o sacrifice pe Nicole pentru atingerea scopului său, dar apoi se îndrăgosteşte de ea şi planul lui are de suferit.
video

3 comments on “Gambit (2012) Răzbunare cu stil

  1. Statuie??? era vorba de un tablou idiotilor da-ti copy-paste de peste tot internetul. urmariti macar la draq filmele a caror descriere o faceti! si Nicole ar fi trebuit sa se dea drept detinatoarea tabloului acela cu Amurg in lanul de grau sau cum ii zicea… deci oarecum nu era vorba de statui ci de tablouri> Prostilor, si dak imi stergeti comentariul chiarca sunteti imbecili!

  2. Iauzi la ei statuie :)))) si atunci la finalul filmului ce baga in portativul pentru tinut colile de hartie? statuia???? :)))=)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s