ROMÂNII AU TALENT – (Sezonul 3 – episodul 6)

61275727Dupa ce de-a lungul timpului au incercat mai toate stilurile de dans, Smiley si Pavel Bartos demonstreaza ca sunt experti si in dansuri populare. Cei doi prezentatori au fost luati la joc de cateva femei trecute bine de prima tinerete, membre ale unui ansamblu venit sa concureze la “Romanii au talent”. Dupa ce si-au terminat numarul in fata juriului, doamnele au continuat si in culise, unde s-a incins un adevarat spectacol.
Au sarit la trambulina, s-au batut cu aluat, s-au costumat in indieni, dar pe asta nu o facusera inca! In aceasta editie, prezentatorii se apuca de olarit. Pavel si Smiley iau lectii de la unul dintre concurenti si fac tot ce le sta in putinta pentru a modela un vas.
Doua editii au mai ramas pana la aflarea semifinalistilor celui de-al treilea sezon “Romanii au Talent”. Locurile sunt din ce in ce mai putine, iar talentele continua sa uimeasca atat juriul, cat si telespectatorii. O noua editie a show-ului de la ProTV va aduce in lumina reflectoarelor oameni capabili de lucruri incredibile, oameni care vor starni valuri de admiratie, dar si hohote de ras.

video

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s