ROMANII AU TALENT – SEZONUL 3, SEMIFINALA 1( emisiune full 1080p )

LIVE ROMANII AU TALENT
Dintre sutele de concurenti care au venit sa cucereasca o tara intreaga, doar 60 se vor lupta pentru un loc in marea finala. In ringul primei semifinale vor urca vineri mentalistul Vlad Grigorescu, Gabi Visoiu, maestrul biliardului artistic, Gabriela Artene, consultantul financiar care a uimit o tara intreaga cu vocea ei, Kiss Roland ale carui acrobatii cu bicicleta iti taie respiratia cu fiecare miscare, dansatorii Mihai Dobirceanu si Stefan Orheanu, baietii de la Parkour Oradea, acordeonistul Rotari Ghenadie, fratii din trupa Maria, space painterul Zoltan Mortonos, trupa de dans UST Freestylers Crew si ventrilocul Crina Zvoboda impreuna cu bunicuta ei seeeexy.
Invitatii speciali ai primei editii live a show-ului de la ProTV vor fi Gigel Frone si Tudorel Popa, doi dintre concurentii care au facut senzatie in sezonul doi al emisiunii si cetersaul Vasilica Godja, cel care reuseste sa faca minuni cu arcusul sau de fiecare data.
La fel ca in sezoanele anterioare, regulile concursului sunt aceleasi: dintre cei 12 concurenti prezenti in fiecare dintre cele 5 semifinale live, doar trei vor ajunge in marea finala de pe 11 mai. Cei care vor decide sunt atat publicul cat si juriul. In urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasati. Doi dintre ei vor merge direct in etapa urmatoare, iar juriul va alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4. Asadar, in mare finala 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii.

2 comments on “ROMANII AU TALENT – SEZONUL 3, SEMIFINALA 1( emisiune full 1080p )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s