I Spit on Your Grave 2 (2013)

rM7RR5LNUJBvHt4cGwEERpCEHq8

Naturală și deosebit de frumoasă Jessica tocmai se stabilește în New York și ca majoritatea fetelor care prezintă un anumit ”potențial” fizic, încearcă o carieră în modeling.
Dar ceea-ce se voia o ședință foto nevinovată se transformă în ceva îngrijorător și de neconceput.Violată, torturată și dusă într-o țară străină Jessica este aproape îngropată de vie și lăsată să-și sfârșească zilele.
Împotriva tuturor calculelor că ar putea supraviețui, reușește să scape, grav rănită fiind trebuie să atingă orice limită a psihicului uman, în cele mai întunecate locuri și să-ncerce răzbunarea…

video

12 comments on “I Spit on Your Grave 2 (2013)

  1. am vazut doar prima parte,pe cea de a doua nu vreau sa o mai vad…filmul asta si cele de genul astuia ar trebui interzise.V-ati gandit daca nu cumva ar putea face rau?Sint oameni intre oameni si ,unii pot copia violenta.E o porcarie filmul asta.

  2. nu va luati dupa acest comentariu, probabil cine la scris este una cea dine OAMENI intre oameni. filmul este ff bun

  3. tind sa mentionez ca acest film nu este deloc o porcarie cum mentioneaza isteata/istetul de mai sus,filmul este bestial recunosc ca partea 1 imi place mai mult,eu l-am recomandat si prietenilor meu si au fost super incantati de el.In momentul filmului traiesti un suspans pe toata durata lui de mult nu mi-a mai trezit un film atat de mult interes si curiozitate cu toate ca sunt fana filmelor horror si thriller.Oare ce crede respectiva/ul ca ar trebui sa nu se mai faca astfel de filme doar ca acei oameni cu probleme psihice sa nu introduca filmul in viata lor si sa-l joace desi o fac mereu fara a se uita la ele sau la acesta?Filmul asta e dedicat femeilor puternice care au trecut prin asa ceva si mi se pare ca este dedicat acestor femei victime care nu au cedat si si-au infruntat propria fiinta pentru a isi continua viata.

  4. un film extraordinar.merita din plin si nu este o pierdere de timp.
    si….cand te gendesti ca lucrurile astea se intampla si in viata reala…..
    este tragic dar adevarat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s