Project X (2012) Proiectul X

Proiectul X redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost iniţial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toată lumea o va ţine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!

Vestea că se pregăteşte un eveniment epic s-a împrăştiat repede şi în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanţi creşte văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.

Un film interzis minorilor, Proiectul X este un adevărat avertisment pentru părinţii şi agenţii de poliţie din întreaga lume şi poartă semnătura celebrului producător al filmului Marea Mahmureala 2, Tod Phillips.

3 comments on “Project X (2012) Proiectul X

  1. asa ar trebui sa faca obrgoatiliu sa citeasca presedintele pe la conferintele lui de presa, cand o canta pe aia draga lui cu agenturili, cu loviturili de stat si cu mogulii. Mogulii care sunt ei moguli, aaaaaah . Parca il si vad pe dl. Basescu mijind de placere ochii aia pre-mijiti in timp ce evaluaza vibrant numarul de felicsi ramasi nehartuiti de DNA

Leave a comment